Ateliers

Behalve de ateliers die worden bevolkt door kunstenaars, vormgevers en andere creatieven, is op de begane grond een galerie gehuisvest. Hier bevindt zich ook het café restaurant. Op verschillende niveaus, tot op het dak aan toe, zijn er ontmoetingsplekken die kunnen worden gebruikt inspiratiesessies, workshops en events.

Architectenbureau TAANBAAS

Mijn naam is Peter Baas, eigenaar van architectenbureau Taanbaas. Wij werken aan uiteenlopende nieuwbouw-, renovatie- en transformatieprojecten.

Door betrokken te zijn vanaf de eerste ideevorming tot aan de uitvoering op de bouwplaats maken we de hoge kwaliteit waar die wij en onze opdrachtgevers nastreven.

Arno Music

Drummer Arno van Nieuwenhuize startte zijn professionele carrière al op zijn veertiende. Na een studie percussie aan het conservatorium heeft ie met vele bekende nationale en internationale artiesten samengewerkt, in het Metropole orkest gespeeld, (film)muziek geschreven en in zijn eigen studio zijn altijd nieuwe projecten in de maak.

Astrida

Astrida

Creativiteit is een groot cadeau om te omarmen, je hele leven lang. Een groot goed wat nog mooier wordt als je het deelt. Mooie dingen maken voor mensen en met mensen, dat is wat ik graag doe. 

Creativiteit laat zich niet in een hokje stoppen. Het is eerder een vanzelfsprekendheid dat verschillende disciplines geruisloos in elkaar overlopen en elkaar versterken.

Natalie Hoogeveen

Edelsmid Natalie Hoogeveen

In mijn atelier kunt u terecht voor unieke en handgemaakte sieraden van goud en zilver. Mijn eigen collectie bestaat uit sieraden die ieder uniek zijn, vaak met een knipoog en een combinatie van verschillende materialen en edelstenen.

Ook kunt u bij mij terecht voor een persoonlijke opdracht en reparaties van sieraden.

Martin Heynen

Martin Heynen

Ik ben sinds 20 jaar werkzaam als Executive Coach en Adviseur. Ik coach en begeleid organisaties, ondernemers, bestuurders en leidinggevenden bij vraagstukken rondom leiderschap, authenticiteit en verandering. We gaan direct aan de slag gaan en we richten ons op zichtbare en duurzame verbetering van je effectiviteit en resultaat. Ik heb een no nonsense aanpak, humor en heb een hekel aan onnodig gepsychologiseer.

Wil jij ook écht in actie komen, en je richten op het realiseren van je doelen?

Dion-Business-Factory

The Business Factory

Dion van Lingen motiveert mensen om inkomsten te genereren met hetgeen waar ze gelukkig van worden.

Met zijn onderneming, The Businesss Factory, is dit precies wat ze doen. Ze gaan samen op zoek om de passie en persoonlijke missie helder te krijgen. Zodra dit duidelijk is ontwikkelen ze hier een bedrijfsmissie voor. Op deze manier kan elke dag gewerkt worden aan hetgeen wat voor diegene echt belangrijk is en leuk vindt om te doen.

Op [datum] is het restaurant gesloten vanwege opnames.